Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Guldsmed Pade er underlagt den til enhver tid gældende danske persondatalovgivning. I medfør heraf er Guldsmed Pade Cvr. : 34024022, Nørretorv 8, 3060 Espergærde dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på hjemmesiden www.guldsmedpade-shop.dk.

 

INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Guldsmed Pade indsamler, lagrer og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med at du anvender vores hjemmeside www.guldsmedpade-shop.dk. Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personoplysninger om dig. Disse personoplysninger vil ofte være navn, adresse, e-mailadresse & telefonnummer.

I forbindelse med afgivelse af oplysninger, vil det altid fremgå, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Oplysningerne indsamles som udgangspunkt direkte fra dig, men vi kan også modtage oplysninger fra andre kilder, herunder hvis tredjepart oplyser herom i forbindelse med køb af gave og lignende.

 

HVORFOR BEHANDLER Guldsmed Pade DINE PERSONOPLYSNINGER?

Guldsmed Pade behandler personoplysninger om dig til følgende formål:

 

GENNEMFØRELSE AF ORDRE I WEBSHOP

Med henblik på at gennemføre og levere ordrer, som du afgiver i Guldsmed Pade´s webshop, behandler vi oplysninger om dig til brug for opfyldelse af aftalen, eksempelvis beder vi om din e-mailadresse, så vi kan sende dig en bekræftelse og en kvittering på dit køb.

 

FORESPØRGSLER OM PRODUKTER

Med henblik på at svare på forespørgsler, som du afgiver i forbindelse med pris-, lager og forhandlerstatus.

 

KREDITKORTOPLYSNINGER

Du kan læse nærmere om, hvordan vi behandler dine kreditkortoplysninger i forbindelse med køb i vores Handelsbetingelser.

 

MARKEDSFØRING OG NYHEDSBREVE

Du kan valgfrit få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Guldsmed Pade, så du løbende kan modtage nyheder og anden information. Hvis du har afgivet dit samtykke til at modtage markedsføring og nyhedsbreve, vil vi behandle dine personoplysninger til fremsendelse af nyhedsbreve/markedsføring via e-mail og sms fra Guldsmed Pade med bl.a. aktuelle tilbud, informationer om arrangementer og nyheder. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at benytte afmeldingslinket i nyhedsbrevet/henvendelsen eller ved at rette henvendelse pr. mail til guldsmedpade@gmail.com.

 

HVEM DELER GULDSMED PADE DINE PERSONOPLYSNINGER MED?

Guldsmed Pade videregiver ikke dine personoplysninger til tredjeparter uden din tilladelse. Videregivelse kan dog ske, hvis videregivelsen er nødvendig til opfyldelse af en aftale, som du er part i, eksempelvis til transportører i forbindelse med levering af ordrer.

Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det dog være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

 

COOKIES

Vi benytter cookies på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din internetbrowser og registrerer dig som bruger.

Cookies kan bruges til følgende formål:

  • Til at forbedre hjemmesidens brugervenlighed og personliggøre hjemmesiden til dig.
  • Til at analysere brugen af vores hjemmeside og indsamle statistik om besøgende.
  • Til administration af hjemmesiden og muliggøre brug af de funktioner, der er forbundet med e-handel.
  • Til at målrette reklamekampagner fra os og tredjeparter.

Når du bruger vores hjemmeside, samtykker du i vores brug af cookies.

 

TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Guldsmed Pade. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet legitimt grundlag. Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Tilbagekaldelse af samtykke til vores nyhedsbrev/markedsføring kan ske via afmeldingslink direkte i henvendelsen. Du kan også sende en mail til vores dataansvarlige Tina Pade på guldsmedpade@gmail.com

 

OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

Guldsmed Pade sikrer den nødvendige ajourføring af de opbevarede oplysninger, så personoplysningerne til enhver tid er korrekte.

Dine personoplysninger vil blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt for Guldsmed Pade, at behandle eller opbevare dem til brug for ovenstående formål eller på grundlag af andet legitimt formål, herunder på grundlag af gældende lovgivning eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Guldsmed Pade gemmer ikke navne og e-mail adresser på brugere, der har deltaget i eksempelvis konkurrencer, efter konkurrencen er afsluttet.

 

DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Guldsmed Pade behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.

Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du rette henvendelse til:

Guldsmed Pade

Nørretorv 8

3060 Espergærde

E-mail: guldsmedpade@gmail.com

Telefon: +45 49134823

 

SIKKERHED

Det er vigtigt for Guldsmed Pade, at dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på www.guldsmedpade-shop.dk er begrænset til betroede medarbejdere hos Guldsmed Pade, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at oplysninger om vores brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder.

Det er dog desværre ikke muligt at garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via Internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, er der altid en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data, før de når vores servere. Så selvom vi forsøger at beskytte dine personoplysninger på bedste vis, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information. Du sender altså dine data på eget ansvar.

 

LINKS TIL ANDRE WEBSITES MV.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger samt andre relevante politikker.

 

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål til eller ønsker at klage over behandlingen af personoplysninger, kan du altid kontakte os som angivet ovenfor under Dine Rettigheder. Du kan også rette henvendelse til Datatilsynet.

***

Version 1.0, 24. maj 2018

 

 


Vi bruger cookies!

Cookies er nødvendige for at få Guldsmed Pade til at fungere, samt vi bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker videre på https://www.guldsmedpade-shop.dk/, accepterer du at vi bruger cookies.